Agatha Christie fesztivál a MOM KULT-ban

MTI-Kulturális, ismeretterjesztő, kreatív és gasztronómiai programokkal is várják az érdeklődőket szeptember 14-én és 15-én az Agatha Christie Fesztiválon a budapesti MOM Kulturális Központban.

A szervezők közleménye szerint a nyitónapon Kiss Anna, az Országos Kriminalisztikai Intézet tudományos főmunkatársa az 1930-as és 40-es évek tipikus bűneseteiről beszél a Bűntények a könyvtárszobából című előadáson, Takács Ferenc gyógynövényszakértő mérnöktanár Agatha Christie kedvenc növényi mérgeinek, mérgező növényeinek titkaiba avatja be a közönséget.
    Miss Marple virágoskertjét és a házi praktikák világát Krizsán Laura, a divat világát Virág Anna mutatja be, az alkotóműhelyben pedig lehetőség lesz stílusos fejdíszek, hajdíszek elkészítésére is.     
    Agatha Christie Az egérfogó című darabját a Veres 1 Színház produkciójában tekinthetik meg a nézők mindkét estén.
    A fesztiválon tradicionális öt órai teával, detektíviskolával és kvízjátékkal is várják a krimirajongókat.

Vélemény, hozzászólás?

Betekintés a következő cikkbe

Ingyenes koncertet ad Bryan Adams Budapesten

vas Sze 8 , 2019
 MTI,Press77- Immár hatodik alkalommal ad koncertet   Bryan Adams Magyarországon. A világhírű kanadai rocksztár szeptember 28-án a Hősök terén lép fel. Az 59 éves énekes, gitáros, dalszerző Shine A Light című koncertkörútja májusban indult Amerikában és két hét múlva ott is folytatódik. A turné októberben Dél-Amerikába ér, majd novembertől európai állomások […]

Belépés

Press77 Facebook

  • A Press77 magazin megújult formában és tartalmakkal indult újra.
  • Jó olvasást és hasznos informálódás kiván minden kedves olvasójának a
  • Press77 szerkesztősége.
toggle