Ingyenes koncertet ad Bryan Adams Budapesten

 MTI,Press77- Immár hatodik alkalommal ad koncertet   Bryan Adams Magyarországon. A világhírű kanadai rocksztár szeptember 28-án a Hősök terén lép fel.

Az 59 éves énekes, gitáros, dalszerző Shine A Light című koncertkörútja májusban indult Amerikában és két hét múlva ott is folytatódik. A turné októberben Dél-Amerikába ér, majd novembertől európai állomások következnek. A közlemény szerint a kanadai énekes-zeneszerző amerikai turnéját megszakítva ad két órás koncertet nálunk. Mint írták, az egyedi elemeket tartalmazó színpadkép és technika mellett kifejezetten erre az estére exkluzív látványt terveznek.
    Bryan Adams legutóbb három éve járt Magyarországon, akkor a Papp László Budapest Sportarénában lépett fel, akárcsak 2003-ban, 2006-ban és 2012-ben. 2006-ban Debrecenben is fellépett, egy évre rá a fővárosi Kapcsolat-koncert sztárjaként 200 ezer ember előtt játszott a magyar közönség előtt az 56-osok terén.
    Kanada egyik legismertebb zenésze három és fél évtizedes karrierje során több mint százmillió lemezt adott el, turnézott mind a hat kontinensen (első nyugati zenészként lépett fel például Pakisztánban és Vietnamban is), negyven országban vezette a slágerlistákat. Megkapta a legmagasabb kanadai állami kitüntetést, beiktatták a Zenei Hírességek Csarnokába, csillaga van a hollywoodi Hírességek Sétányán.
    

Dalait olyan neves művészek adták elő, mint Joe Cocker, Bonnie Tyler, a Kiss vagy Tina Turner, akivel még duettet is énekelt. Dolgozott együtt Barbra Streisanddal, Celine Dionnal, Stinggel és Rod Stewarttal is.
    Filmzenéiért Oscarra és Golden Globe-ra is jelölték, Grammy-díjat egyszer, 1992-ben kapott az (Everything I Do) I Do It For You című dalért, bár tizenötször is jelölték a Grammyre.
    Bryan Adams 14. stúdióalbuma, a Shine A Light idén márciusban jelent meg. Négy évtizede tartó pályafutása legnagyobb slágerei közé tartozik a Summer of ’69, a Heaven, a Straight from the Heart, a Please Forgive Me vagy a legfrissebb, az Ed Sheerannel közös Shine A Light.

(KIEMELT KÉP:ultimateclassicrock.com)

Vélemény, hozzászólás?

Betekintés a következő cikkbe

Veterán gépek bemutatója és szüreti mulatság Vácrátóton

vas Sze 8 , 2019
MTI- Veterán járműveket és mezőgazdasági munkagépeket állítanak ki jövő szombaton Vácrátóton a szüreti mulatság keretében, az érdeklődők mintegy 70 régi eszközt tekinthetnek meg, szórakoztató programokon vehetnek részt és kiállítás is nyílik. A régi járművek és mezőgazdasági gépek nagy része, mintegy 30 eszköz egy helyi gyűjtő, Lukács Pál jóvoltából kerül a […]

Belépés

Press77 Facebook

  • A Press77 magazin megújult formában és tartalmakkal indult újra.
  • Jó olvasást és hasznos informálódás kiván minden kedves olvasójának a
  • Press77 szerkesztősége.
toggle