Konferencia a Tanácsköztársaságról

2019. szeptember 11-én és 12-én az Országgyűlés Hivatalának Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatósága, a Veritas Történetkutató Intézet és Levéltár, valamint a Bölcsészettudományi Kutatóközpont szervezésében kerül sor a„…minden édenek neve vad poklokat büvöl”- A Magyarországi Tanácsköztársaság című nemzetközi konferenciára. Az esemény fővédnöke   Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

A kétnapos rendezvény első napjának helyszínéül az Országház Főrendi ülésterme szolgál, míg a második nap előadásait a szervező intézetek épületeiben hallgathatják meg az érdeklődők. A részletes programot itt tekinthetik meg olvasóink.

A rendezvény első napjára ezen a honlapon, szeptember 9-ig lehetséges regisztrálni. A második napra nem szükséges előre jelentkezni.

(KIEMELT KÉP:FORTEPAN)

Vélemény, hozzászólás?

Betekintés a következő cikkbe

Heti aktuál- a 36. hét legfontosabb történései

vas Sze 8 , 2019
MTI,Press77- Új rovatunkban hétről-hétre összeválogatjuk kedves olvasóinknak a  legfontosabb bel- és külpolitikai eseményeket. Belföld Önkormányzati választás 2019 – Hétfő délutánig gyűjthetik az ajánlásokat a jelöltek Hétfő délután 16 órakor kell leadniuk a polgármester- és képviselőjelölteknek a helyi választási bizottságoknál (a főpolgármester-jelölteknek a Fővárosi Választási Bizottságnál) az összegyűjtött ajánlásokat tartalmazó ajánlóíveket, […]

Belépés

Press77 Facebook

  • A Press77 magazin megújult formában és tartalmakkal ezentúl kéthetente jelentkezik.
  • Jó olvasást és hasznos informálódás kiván minden kedves olvasójának a
  • Press77 szerkesztősége.
toggle