Konferencia a Tanácsköztársaságról

2019. szeptember 11-én és 12-én az Országgyűlés Hivatalának Közgyűjteményi és Közművelődési Igazgatósága, a Veritas Történetkutató Intézet és Levéltár, valamint a Bölcsészettudományi Kutatóközpont szervezésében kerül sor a„…minden édenek neve vad poklokat büvöl”- A Magyarországi Tanácsköztársaság című nemzetközi konferenciára. Az esemény fővédnöke   Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

A kétnapos rendezvény első napjának helyszínéül az Országház Főrendi ülésterme szolgál, míg a második nap előadásait a szervező intézetek épületeiben hallgathatják meg az érdeklődők. A részletes programot itt tekinthetik meg olvasóink.

A rendezvény első napjára ezen a honlapon, szeptember 9-ig lehetséges regisztrálni. A második napra nem szükséges előre jelentkezni.

(KIEMELT KÉP:FORTEPAN)

Vélemény, hozzászólás?

Betekintés a következő cikkbe

Megnyílt a World Press Photo kiállítás

vas Sze 22 , 2019
MTI- Huszonöt ország 43 fotóriporterének 143 képe látható az idei World Press Photo kiállításon, amelyet szeptember 19-től lehet megtekintetni Budapesten, a Magyar Nemzeti Múzeumban. “A világ szinte összes fontos tavalyi eseményéről manipuláció nélkül tudósít a “World Press Photo” kiállítás. A nemzetközi pályázat idei díjazott felvételei nagyon erősek a történetmesélésben, kiemelten foglalkoznak a női ügyekkel […]

Belépés

Press77 Facebook

  • Köszöntjük a Press77 Magazin főoldalán. Kellemes informálódást és jó olvasást kiván
  • a Press77 magazin szerkesztősége
  • #vigyazzunkegymasra
toggle