Képeink Tükrében- megnyílt a kiállítás

Press77Szeptember 12-én megnyílt kiállítás érdekességét az adja,hogy az alkotás folyamata során két művész nemcsak együtt működve alkot,hanem két hónapig együtt is él.

Kusovszky Bea: Képeink Tükrében

A  2016 őszén alakult Heimat & Welt művészcsere program keretén belül két képzőművész két hónapig együtt él és egy közös kiállítási anyagon dolgozik. A Liget Galériában 2019 szeptemberében Pia Pollmanns és Kusovszky Bea fordulója kerül bemutatásra. Pia Pollmanns különböző napszakokban készítette el monokróm minimalista fotóit, melynek központjában a Duna áll. Míg Kusovszky Bea nonfiguratív festményein a párhuzamos és merőleges pontozott felületek rétegei rendezik ismétlődő ritmusba a vibráló felületeket. A látvány a rétegek között jön létre, melynek optikai képmélysége a végtelenség érzetét kelti.

– áll a szerkesztőségünknek eljuttatott ajtóközleményben.

A kiállitást 2019 október 10-ig tekinthetik meg az érdeklődők, a Liget galériában.

Vélemény, hozzászólás?

Betekintés a következő cikkbe

Az erőszakmentes világnap margójára- Vélemény cikk a Press77 főszerkesztőjének tollából

sze okt 2 , 2019
Ezen a napon, éppen 150 éve született Mohandász Karamcsand Gandhi,ismertebb nevén Mahatma Gandhi. A békés ellenállás szimbólumává váló gondolkodó,politikus és vallási vezető szavaival kezdem soraimat: Ha rátámadunk egy másik emberre, az olyan, mintha saját magunkra támadnánk, mivel mindannyian a Teremtés megnyilvánulásai vagyunk Hogy miért pont ezen idézetet választottam cikkem kiinduló […]

Belépés

Press77 Facebook

  • Köszöntjük a Press77 Magazin főoldalán. Kellemes informálódást és jó olvasást kiván
  • a Press77 magazin szerkesztősége
  • #vigyazzunkegymasra
toggle