Képeink Tükrében- megnyílt a kiállítás

Press77Szeptember 12-én megnyílt kiállítás érdekességét az adja,hogy az alkotás folyamata során két művész nemcsak együtt működve alkot,hanem két hónapig együtt is él.

Kusovszky Bea: Képeink Tükrében

A  2016 őszén alakult Heimat & Welt művészcsere program keretén belül két képzőművész két hónapig együtt él és egy közös kiállítási anyagon dolgozik. A Liget Galériában 2019 szeptemberében Pia Pollmanns és Kusovszky Bea fordulója kerül bemutatásra. Pia Pollmanns különböző napszakokban készítette el monokróm minimalista fotóit, melynek központjában a Duna áll. Míg Kusovszky Bea nonfiguratív festményein a párhuzamos és merőleges pontozott felületek rétegei rendezik ismétlődő ritmusba a vibráló felületeket. A látvány a rétegek között jön létre, melynek optikai képmélysége a végtelenség érzetét kelti.

– áll a szerkesztőségünknek eljuttatott ajtóközleményben.

A kiállitást 2019 október 10-ig tekinthetik meg az érdeklődők, a Liget galériában.

Vélemény, hozzászólás?

Betekintés a következő cikkbe

Magyar siker a közép-európai versenyen

vas Sze 22 , 2019
Press77– Egy hazai főzde, az Elixbeer terméke három aranyérmet is elhozott még júniusban a CEBA-n (Central European Beer Awards). A versenyen 7 ország 210 söre vetélkedett, összesen 13 kategóriában. Ezek közül a pIPA nemcsak saját mezőnyében bizonyult a legjobbnak, de Champion díjat is nyert, illetve a kategóriagyőztesek közül is ezt […]

Belépés

Press77 Facebook

  • A Press77 magazin megújult formában és tartalmakkal indult újra.
  • Jó olvasást és hasznos informálódás kiván minden kedves olvasójának a
  • Press77 szerkesztősége.
toggle