Levélben gratulált a miniszterelnök az újonnan megválasztott főpolgármesternek

MTI- Orbán Viktor miniszterelnök levélben gratulált Karácsony Gergely főpolgármesternek megválasztásához, egyúttal meghívta őt a szerdai kormányülésre, ahol a budapesti fejlesztések jövőjéről is tárgyalnak.

Karácsony Gergely és Orbán Viktor képek forrása: MTI / Kovács Tamás/ Koszticsák Szilárd

Magyarország kormánya nevében ismételten gratulálok a budapesti polgárok döntése alapján elnyert megbízatásához

– írta levelében Orbán Viktor

Majd így folytatta:

A 2019. október 24-én kelt levelét, melyben találkozót kezdeményezett, köszönettel megkaptam. Tudomásom szerint a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésére november 5-én kerül sor. Meggyőződésem, hogy Budapest fejlesztésének kérdései is haladéktalan döntéseket igényelnek, ezért arra kérem, hogy fogadja el meghívásomat Magyarország kormányának november 6-án esedékes ülésére, hogy a fővárosi beruházásokkal kapcsolatos álláspontját megismerhessük, és döntést hozhassunk a kormány által korábban már támogatott budapesti fejlesztések jövőjéről.

November 6-án szerda reggel 9 órakor várjuk Főpolgármester urat a Karmelita kolostor épületében. A szükséges technikai kérdésekben Gulyás Gergely miniszter úr örömmel áll az Ön rendelkezésére.

– zárta sorait a miniszterelnök.

Vélemény, hozzászólás?

Betekintés a következő cikkbe

A Fővárosi Közgyűlés kedden tartja alakuló ülését

hét nov 4 , 2019
MTI- Kedden tartja alakuló ülését a Fővárosi Közgyűlés, a testület napirendjén tizenöt előterjesztés szerepel. Karácsony Gergely főpolgármester – a budapest.hu oldalon kedden közzétett meghívó szerint – tizenöt javaslatot terjeszt a közgyűlés elé. A tervezett módosítások között szerepel, hogy az eddigiekkel ellentétben a főpolgármester sürgősségi indítvánnyal a közgyűlés elé terjeszthet önkormányzati […]

Belépés

Press77 Facebook

  • A Press77 magazin megújult formában és tartalmakkal indult újra.
  • Jó olvasást és hasznos informálódás kiván minden kedves olvasójának a
  • Press77 szerkesztősége.
toggle