Levélben gratulált a miniszterelnök az újonnan megválasztott főpolgármesternek

MTI- Orbán Viktor miniszterelnök levélben gratulált Karácsony Gergely főpolgármesternek megválasztásához, egyúttal meghívta őt a szerdai kormányülésre, ahol a budapesti fejlesztések jövőjéről is tárgyalnak.

Karácsony Gergely és Orbán Viktor képek forrása: MTI / Kovács Tamás/ Koszticsák Szilárd

Magyarország kormánya nevében ismételten gratulálok a budapesti polgárok döntése alapján elnyert megbízatásához

– írta levelében Orbán Viktor

Majd így folytatta:

A 2019. október 24-én kelt levelét, melyben találkozót kezdeményezett, köszönettel megkaptam. Tudomásom szerint a Fővárosi Közgyűlés alakuló ülésére november 5-én kerül sor. Meggyőződésem, hogy Budapest fejlesztésének kérdései is haladéktalan döntéseket igényelnek, ezért arra kérem, hogy fogadja el meghívásomat Magyarország kormányának november 6-án esedékes ülésére, hogy a fővárosi beruházásokkal kapcsolatos álláspontját megismerhessük, és döntést hozhassunk a kormány által korábban már támogatott budapesti fejlesztések jövőjéről.

November 6-án szerda reggel 9 órakor várjuk Főpolgármester urat a Karmelita kolostor épületében. A szükséges technikai kérdésekben Gulyás Gergely miniszter úr örömmel áll az Ön rendelkezésére.

– zárta sorait a miniszterelnök.

Vélemény, hozzászólás?

Betekintés a következő cikkbe

A T. Ház megválasztotta a legfőbb ügyészt valamint egy alkotmánybírót

hét nov 4 , 2019
Press77- Polt Pétert újra megválasztották legfőbb ügyésszé, míg Handó Tündét alkotmánybíróvá választották az Országgyűlés mai ülésén. E két tisztségről titkos szavazáson voksoltak a parlamenti képviselők, melyet a mai ülés végén tartottak. Az egyórás szavazás során Handó Tündét 134 igen szavazattal, 27 ellenében választotta meg a képviselők. Az Alkotmánybíróságról szóló törvény […]

Belépés

Press77 Facebook

  • Köszöntjük a Press77 Magazin főoldalán. Kellemes informálódást és jó olvasást kiván
  • a Press77 magazin szerkesztősége
  • #vigyazzunkegymasra
toggle