Farkas László a 30. aranyérmét szerezte meg a kerekesszékes tenisz ob-n

MTI- Farkas László a 30. aranyérmét ünnepelhette a győri kerekesszékes tenisz országos bajnokságon.

Fotó: Magyar Tenisz Szövetség honlapja

A magyar szövetség tájékoztatása szerint az Olimpiai Sportparkban rendezett viadalon – amelyen 14 versenyző indult – az A kategóriában Farkas László első három meccsén mindössze három gémet vesztett, majd a döntőben 6:4, 6:4-re verte Farkas Attilát. A bronzérmet Bovier György szerezte meg.

Farkas László eredményességét jelzi, hogy 1993 óta mindössze háromszor kapott ki az ob-kon.

Párosban a Farkas László, Bovier György páros nyert, a fináléban 6:4, 6:0-ra legyőzve a Lelik Ferencet és Csiszár Attilát, míg a bronzérmet a Farkas Attila, Mézes János duó szerezte meg.
    A B kategóriában Pokornyi Tamás lett a bajnok, a 2. helyen Nebehaj Barbara végzett, a bronzérem pedig Papp Csabáé lett. Párosban is Pokornyi-győzelem született, ezúttal Bihari Csaba oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Betekintés a következő cikkbe

Négy településen választottak polgármestert

hét jan 13 , 2020
MTI, Press77- Négy településen tartottak polgármester választást: Bana, Lakhegy, Cserépváralja, és Esztergályhorváti is megválasztotta vezetőit. A Komárom-Esztergom megyei Banán a független Toma Richárdot választották polgármesterré a szavazatok 40 százalékával, ahol 59,5 százalékos volt a részvételi arány. A polgármesteri tisztségért hat jelölt indult. Toma Richárd 320 voksot szerzett, a település korábbi […]

Belépés

Press77 Facebook

  • A Press77 magazin megújult formában és tartalmakkal indult újra.
  • Jó olvasást és hasznos informálódás kiván minden kedves olvasójának a
  • Press77 szerkesztősége.
toggle