Press77 Magazin

Kultúra és Közélet

Újra akcióban Anonymus?

Gémesi György gödöllői polgármester facebook oldalán ma reggel megjelent bejegyzés szerint, az Anonymus néven hírhedté vált ismeretlen kilétű személy levelet küldött neki. Ebből az derül ki ,miszerint választási lehetőséget adtak a polgármesternek. Részletek a cikkünkben.

 

Gémesi György bejegyzéséből kiderül, hogy a következő üzenetet juttatta el hozzá Anonymus ( aki már az ún. városháza botrány kapcsán is hallatott magáról) :

Tisztelt Polgármester! Ha figyeli fővárosunk eseményeit akkor sejtheti, hogy ki vagyok és sejtheti nem írnám levelem, ha nem tudnék egy-két kellemetlen titkáról. Mindenhol megvannak az embereim, ahogy a fővárosban is így mindenkiről mindent tudok. Az Ön titkai is a birtokomban vannak. Ha 2022 január 31-is benyújtja lemondását és lehetővé teszi, hogy az országgyűlési választásokkal párhuzamosan időközi önkormányzati választások legyenek, ahol Ön kiáll a kormánypártok közös jelöltje mellett akkor emelt fővel távozhat. Ezzel felesleges kiadásoktól kímélheti meg a költségvetést és egy kellemetlen botránytól a várost. Időközi választások mindenféleképpen lesznek, csak Önön múlik, mikor és mi módon. Amennyiben a nyilvánosság előtt nem reagál megfelelőképpen levelemre, úgy 2022 február 1-vel elindul az Éljenjeni akció, mely lerántja a leplet titkairól. Többe között egy feminista terroristával való kapcsolatáról Várady Napsugárról. Anonymus
 
 
A Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke ekképp reagált bejegyzésében:
 
Nem elég, hogy lehallgattak, feltörték a lakásomat, mocskolódó , hazug filmeket készítettek rólam és terjesztik a Fidesz médiában, most megfenyegettek . Meddig süllyednek? Felhívom a figyelmüket, hogy az önkormányzati választás régen végetért, nem leszek országgyűlési képviselő jelölt. Ha gondjuk van velem , vállalják az arcukat és mondják el. Ez a tisztességtelen, sunyi, aljas módszer több mint mocsok.
 
Amint lesz további fejlemény cikkünk frissül.
 
UPDATE
 
Újabb bejegyzés jelent meg a politikus FB oldalán, mely így szól:
 
Mindenkinek nagyon köszönöm az értem való kiállást, higgyék el nagyon jólesett. Most kaptam az értesítést, hogy a nyilvánosan fenyegető azonosítható, ebben nagyon sokat segített a nyilvánosság. Jelenlegi információm szerint nincs politikai indíttatás. Természetesen a megfelelő jogi lépéseket megteszem.
 
 

Forrás: Gémesi György fb oldala, KÉP: internet

 

  • Köszönti kedves olvasóit a Press77 Magazin!
  • Főszerkesztő: Erki Ádám Impresszum:lsd.alul
toggle